Интуитивен интерфейс, удобно управление на финансите и по-детайлни отчети

Интуитивен интерфейс, удобно управление на финансите и по-детайлни отчети

През последните години специализираната софтуерна платформа FM Center спечели доверието на множество фасилити и пропърти мениджъри. Тя се превърна в техен основен инструмент, който ги подпомага в ежедневните им задачи по управлението на офисни, жилищни, търговски площи и смесени комплекси. Новата версия на платформата – FM Center 7.3, е разработена с цел да отговори още по-точно на динамично променящите се нужди на специалистите от сектора.

Основните плюсове на последната версия са по-удобният интерфейс, по-ефективните функционалности за управление финансовите отношения с клиенти и наематели и още по-полезните отчети. Така FM Center отново доказва, че не просто е в крак със световните тенденции, а в някои сфери ги изпреварва, предоставяйки на фасилити и пропърти мениджърите качествен и иновативен продукт. Интуитивният интерфейс и улеснената навигация гарантират отлично потребителско преживяване.

Подобренията дават възможност на специалистите да се справят с всяка възможна задача по-бързо, но и допринасят за по-лесна ориентация в софтуера за онези, които тепърва започват работа с FM Center.

Важни новости във версия 7.3 са свързани и с управлението на финансовите отношения с клиентите и наемателите. Фасилити и пропърти мениджърите могат се възползват от новите възможности за сортиране и създаване на приходни/разходни центрове. Допълнително удобство за бързата ориентация на потребителите е организирането на тези центровете в дървовидна структура както и възможността да се добавят коментари и бележки при извършване на плащане. Клиентите и наемателите вече разполагат с по-добра видимост при проследяване на плащанията, както и с информацията за стари задължения, баланс и налични средства.

Сред най-важните функционалности на FM Center са възможностите за създаване на ясни, точни и детайлни отчети. Версия 7.3 развива тази функционалност допълнително чрез ново и подобрено визуално представяне на справките. Също така се дава възможност за въвеждането на по-подробна информация при създаването на отчети за жилищни площи (за свързани контакти, налични коли, домашни любимци). Не на последно място са добавени и нови уеб справки и отчети:

  • отчет за експорт на задължения към EasyPay/ePay
  • KPI отчет относно текучеството при наемателите и цялостната заетост
  • по-детайлни отчети за жилищни площи

Без съмнение подобренията в новата версия на FM Center са от голяма полза за всички настоящи и бъдещи потребители на платформата – независимо дали става дума за профилирани фасилити и пропърти мениджъри, инвеститори или финансови директори. Повече от всякога успешният бизнес има нужда от сигурни софтуерни инструменти, за да се развива – свържете се с нас, за да ви представим всички възможности на FM Center и да поговорим как решението може да посрещне вашите конкретни нужди - www.centermine.com/request-demo

Споделете публикацията:


Свързани статии