Нашите клиенти разказват: Как Satis Management управляват своите обекти с FM Center

Нашите клиенти разказват: Как Satis Management управляват своите обекти с FM Center

Винаги се радваме, когато до нас достигнат нови отзиви от доволни наши клиенти. Наскоро своите впечатления от FM Center споделиха Satis Management, предлагащи комплексни услуги в сферата на сградното управление и сигурността на жилищни и офис сгради.

Вече повече от година от дружеството разчитат на иновативната платформа за фасилити и пропърти мениджмънт за ефективното и безпроблемно обслужване на десетки обекти в град Варна.

„Преди 3 години се заехме с търсене на подходящо за нас софтуерно решение, което да извлича бързо и коректно финансови справки. Първоначално искахме плащанията на нашите клиенти и задълженията им да бъдат управлявани чрез платформата. Освен това бе важно наличната информация за всеки наш доверител (телефон, имейл и т.н.) да бъде съхранявана безопасно. Възможността за постоянен достъп на всеки клиент до личните му задължения също бе предимство“, споделя Драга Ненкова – Ръководител търговски екип в Satis Management.

Резултатите от съвместната работа са отлични – чрез сътрудничеството си със CenterMine и внедряването на FM Center, професионалистите от дружеството успяват да дигитализират голяма част от работните си процеси, да останат силно конкурентноспособни, да затвърдят и разпространят позицията си на динамично развиващия се пазар на дейностите по сградно управление и сигурност.

Прочетете целия разказ на Satis Management за съвместната ни работа

Споделете публикацията:


Свързани статии